Kysy neuvoa verotuksen asiantuntijoilta

Asianajaja, varatuomari Anssi Mäellä on pitkä kokemus verotuksesta. Mäki on toiminut Verohallinnossa verotarkastajana sekä avustanut lukuisissa tilanteissa pk-yrittäjiä useissa verolajeissa. Mäen osaamisalueeseen kuuluu myös yritysjärjestelyt, joilla voidaan liiketaloudellisten edellytysten täyttyessä saavuttaa myös veroetuja.

OTT, KTT Matti Kukkonen on vero-oikeuden professori sekä kauppaoikeuden ja laskentatoimen laitoksen johtaja Svenska Handelshögskolanissa. Kukkonen on väitellyt osakeyhtiön myynnin verokohtelusta ja julkaissut useita teoksia erityisesti pk-yhtiöiden ja pk-konsernien verotuksesta. Kukkonen on käsitellyt kirjassaan Pk-konsernin verosuunnittelu” (2016) sekä lukuisissa artikkeleissaan osakeyhtiön käyttöomaisuusosakkeiden verovapaan luovutuksen edellytyksiä. Kukkonen antaa asiasta lausuntoja.

Yhteystiedot

Asianajotoimisto Intressi Oy
Vuorikatu 16, 00100 HELSINKI


Puhelin: +358 10 501 7870
Matkapuhelin: +358 40 731 0074
Faksi: +358 10 296 0044

Sähköposti: toimisto@intressi.fi

www.verovalitus.fi
www.veronoikaisu.fi
www.verotarkastus.fi
www.intressi.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään. (*pakollinen kenttä)

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
27.6.2019

www.evl6b.fi

Vastuuvapauslauseke
Tämän sivuston kaikki aineisto on laadittu ainoastaan informatiivisessa tarkoituksessa. Sivustolla esitettävät tiedot eivät muodosta oikeudellisia ohjeita tai neuvoja tai muitakaan ohjeita tai neuvoja. Emme vastaa mistään toimenpiteistä, joihin on ryhdytty tämän sivuston sisältämän informaation perusteella. Emme vastaa mistään sivuston sisältämän informaation käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Emme anna mitään takuuta sivuston sisältämän informaation ajantasaisuudesta, oikeellisuudesta tai virheettömyydestä. Tämän sivuston sisältämä informaatio tai informaation vastaanottaminen ei muodosta mitään toimeksianto- tai asiakassuhdetta. Jos tarvitset asiassasi oikeudellisia ohjeita tai neuvoja, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä.